Waarom Centraal Verhaal?

In Centraal Verhaal combineer ik mijn passie voor tekstschrijven met mijn intrinsieke nieuwsgierigheid naar het verhaal achter organisaties, mensen en merken. Als klein kind vroeg ik al honderd keer per dag ‘Waarom?’. Ik ben nooit gestopt met vragen stellen maar stel ze nu gerichter en beter gedoseerd. Met de antwoorden creëer ik verhalen die het waard zijn om gedeeld te worden, zowel zakelijk als privé. Verhalen verbinden en de energie die daarbij vrijkomt, is de brandstof die mij beweegt.

De naam Centraal Verhaal is afgeleid van Centraal Station, een knooppunt en ontmoetingsplek voor mensen met een doel en hun bagage, de content. Over de sporen wordt in een continue tweerichtingsverkeer informatie gedeeld. Vanuit het centrale station, het vertrekpunt voor een helder en eenduidig verhaal, wordt de synergie in content bewaakt. Een concreet plan van aanpak, het zogenaamde spoorboekje, zorgt voor een natuurlijke beweging van mensen en bagage.

Centraal Verhaal beschikt over een netwerk met specialisten op aangrenzende vakgebieden. Zo werk ik onder andere samen met branding deskundigen, grafisch vormgevers, webbouwers, fotografen, drukkerijen en online media providers om uw verhaal compleet op de rit te zetten.